Banky

Banky

10.04.2024

Chybně odeslaná platba: Co dělat a jak předejít omylům

Jak řešit a předcházet chybně odeslaným platbám? Co dělat, pokud peníze omylem zamíří na špatný účet a jak předejít chybám při jejich odesílání.

Banky

25.01.2024

Bankovní identita: snadní a rychlá identifikace na internetu

Co je bankovní identita, jak se využívá a u které banky ji získáte? Jak si vyřídit BankID a jak se o ni starat? Kde se dá BankID využít a může ji někdo ukrást?

Banky

23.03.2021

Podnikatelský účet 2024 - co nabízí, kdy ho musí OSVČ mít a které firmy ne?

OSVČ bankovní účet - jaké výhody vám nabídne a jakým nevýhodám s ním budete muset čelit? Kdy si ho musí OSVČ založit a které firmy ho mít nemusejí?

Banky

11.03.2021

Jak dlouho trvá převod peněz mezi bankami v roce 2024?

Jak dlouho trvají převody peněz v rámci banky, převody mezi bankami v ČR nebo do evropských zemí či do světa? Do kdy zadat platbu, aby přišla včas?

Banky

10.02.2021

Debetní a kreditní karta. Víte, v čem se liší?

Češi si často pletou pojem kreditní a debetní karta a nevědí, jaký je mezi nimi rozdíl. Kreditní karta je úvěr, debetní kartou ovládáte své vlastní finance.

Banky

26.08.2020

Češi a přímé bankovnictví

Díky rozvoji bankovních technologií můžeme s bankou komunikovat přes internetové či mobilní bankovnictví a jednoduše si provádět bankovní operace online.

Banky

11.08.2020

Phishing aneb Jak nenaletět podvodníkům

S rostoucí oblibou využívání internetového bankovnictví a online služeb roste také množství phishingových útoků. Jak je rozeznat a jak chránit své peníze?

Banky

14.05.2020

Kdy a kam pro dětský účet?

Zvýšit finanční gramotnost dětí lze pomocí dětského konta. Dítě účet ovládá kartou a s mobilní aplikací. Kdy účet založit a jaká je nabídka dětských účtů?

Banky

06.05.2020

Chrání si Češi internetové a mobilní bankovnictví?

Roste obliba internetového i mobilního bankovnictví, stejně jako množství hackerských útoků. Jak jsou na tom Češi s ochranou svých dat na internetu?